Кадиров пофантазував про "денацифікацію" Польщі
Категорія
Світ
Дата публікації

Кадиров пофантазував про "денацифікацію" Польщі

Кадиров пофантазував про "денацифікацію" Польщі
Джерело:  online.ua

Лідер Чечні Рамзан Кадиров заговорив про "денацифікацію" Польщі. Так, він вирішив "боротися із сатанізмом у всій Європі".

Джерело: Telegram Рамзана Кадирова

Кадиров почав погрожувати Польщі

Кадиров фантазує, що якби Росії вдалося завоювати Україну, наступною стала б Польща.

Адже після України на карті Польща! Не приховую, такий намір особисто у мене є, і я неодноразово заявляв, що боротьба з сатанізмом має тривати по всій Європі і насамперед на території Польщі

У своєму Телеграмі Кадиров заявив, що Польща буцімто "клянчить озброєння у Штатів", тому що багато допомагає Україні.

І тепер Польща збентежена: а що, коли після успішного закінчення "СВО" Росія почне "денацифікувати" та "демілітаризувати" наступну країну? Адже після України на карті Польща! Не приховую, такий намір особисто у мене є, і я неодноразово заявляв, що боротьба з сатанізмом має тривати по всій Європі і в першу чергу на території Польщі. Тож поляки вчасно схаменулися, - заявив Кадиров.

Також він вирішив закликати до порушення територіальної цілісності Польщі.

За його словами, у липні пройде щорічний Марш автономії Сілезії, який на думку Кадирова, "заслужив на особливий незалежний статус, і там вкрай необхідний референдум, під час якого Росія може надати організаційну допомогу".

Проси, Польще, проси у своїх господарів, - підсумував Кадиров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?