Кадиров різко відповів Пригожину щодо Бахмуту та Попасної
Категорія
Політика
Дата публікації

Кадиров різко відповів Пригожину щодо Бахмуту та Попасної

Кадиров різко відповів Пригожину щодо Бахмуту та Попасної
Джерело:  online.ua

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров відреагував на заяву ватажка терористичної ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина щодо заміни його найманців власними у Бахмуті та розкритикував Пригожина за його заяви.

Джерело: заява Кадирова

Кадиров не в захваті від необхідності битись за Бахмут 

В опублікованому вечірньому відеоролику Кадиров почав жалітись, що Пригожин залишає його бійцям найважчі ділянки фронту у Бахмуті.

Ми готові взяти Бахмут. Решту території ми візьмемо із задоволенням. Те, що Женя вважає кілометри, які взяв, - це неправда... Він взяв гарне місце, зручне для себе. Інше... складні місця, треба йти. Це останній бій, - заявив Кадиров.

Він також почав заперечувати заяви Пригожина про те, що нібито Попасну захопили виключно підрозділи ПВК "Вагнера".

Ти сказав, що ви взяли Попасну. Я тобі офіційно заявляю: в Попасній, дон, брали участь ми всі. Ми всі були там і наші загони взяли Попасну. Й інші місця, які тобі були погані, потрібно було братське плече, ти звертався до братів-чеченців, - обурився Кадиров.

Також Кадиров стверджує, що був здивований останнім відео Пригожина, який на тлі десятків трупів своїх найманців кричить про брак боєприпасів.

Я здивувався, послухавши твоє останнє відео. У нас є сили замінити будь-кого, у кого не витримують нерви. На війну вже виїжджає один ОМОН "Ахмат", два батальйони і один полк, - заявив Кадиров.

 Навіщо Пригожин бреше про брак боєприпасів в ПВК Вагнера у Бахмуті 

За словами речника Східного угруповання Сил оборони Сергія Череватого, заяви ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина про брак боєприпасів у Бахмуті - справжнісінький блеф.

Зараз вони випускають понад 20 тисяч снарядів на день. Тому — це повний блеф, - підкреслив Череватий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?