Кадиров закликає військових РФ не жалітись через дефіцит боєприпасів
Категорія
Політика
Дата публікації

Кадиров закликає військових РФ не жалітись через дефіцит боєприпасів

Кадиров закликає військових РФ не жалітись через дефіцит боєприпасів
Джерело:  online.ua

Скандальний очільник Чечні Рамзан Кадиров цинічно закликав російських військових перестати скаржитись на дефіцит боєприпасів. Ба більше, він звинуватив у цьому дефіциті самих військових. 

Джерело: Telegram-канал Рамзана Кадирова

Кадиров визнав снарядний голод в злочинної армії РФ в Україні 

Зокрема, очільник Чечні заявив, що на війні ніколи нічого не буває у достатній кількості.

На його думку, дефіцит боєприпасів, це не питання, яке слід виносити на обговорення у публічну площину.

Він в черговий раз повторив тезу кремлівської пропаганди про те, що нібито РФ веде війну проти усього блоку НАТО і робить це надзвичайно успішно, що все працює злагоджено і бездоганно як годинник.

Ситуація як в країні, так і в рядах бойових підрозділів в рази краща, ніж була рік тому, - цинічно заявив Кадиров.

Він також звинуватив у дефіциті боєприпасів самих російських військових.

За його словами, ті військовослужбовці окупаційної російської армії, які нибіто помилились, наразі мають терпіти ситуацію.

Воїн не кричить - воїн вирішує. Необхідно шукати рішення задачі, а не збиратися в купку і писати публічні звернення. Закінчилися патрони? А чому заздалегідь не попередив вищого офіцера, що вони закінчуються? У хорошого бійця патрони ні з того ні з сього раптом не закінчуються. Терпи тепер хоча б добу, знайди собі іншу задачу. Дали карту бойового завдання? Дій, боєць! Від тебе залежить виконання. Думай, розподіляй сили і можливості, а не стій з відкритим ротом. Ніхто не буде бігати за тобою з цинком патронів і сухпайком, щоб вручити акурат в той момент, коли твої закінчаться, - заявив Кадиров.

Що відомо про снарядний голод в армії РФ на Донбасі 

За інформацією речника об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олексія Дмитрашківського, окупантам на Донбасі вже встановили ліміт на використання боєприпасів.

Дуже багато розмов від бійців РФ, які воюють на тому боці, про те, що не вистачає боєприпасів, вони відчувають певний "артилерійський голод". Тому що на сьогоднішній день вже встановлено ліміт, який вони не можуть перевищувати. Якщо вони перевищили ліміт, то на наступний день вони залишаються без боєприпасів, - зазначив речник Сил оборони Таврійського напрямку.

Дмитрашківський підкреслив, що проблема нестачі боєприпасів існує не тільки в підрозділів найманців терористичної ПВК "Вагнер", а в цілому у всіх підрозділах злочинної російської армії в Україні.

Ворог, на мою думку, уже дещо видихався і не має такої потужності, яку мав попередньо, - зазначив спікер командування Таврійського напрямку.

Він підкреслив, що на окупованих територіях Запорізької області ворог продовжує будувати оборонні укріплення, що свідчить про очікування окупантами контрнаступу ЗСУ на цьому напрямку.

Вони розуміють, що Донецький напрямок рано чи пізно впаде, і чутки про те, що нібито з того боку буде контрнаступ, – я думаю, що вони не помиляються в цьому, рано чи пізно ми підемо в атаку і знищимо ворога і на цьому напрямку. І не врятують ні рубежі, які вони побудували, ні фортифікація знаменита російська, - пояснює Дмитрашківський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?