Розвідка Британії пояснила чому росіяни не досягають успіхів у наступальних діях
Категорія
Політика
Дата публікації

Розвідка Британії пояснила чому росіяни не досягають успіхів у наступальних діях

Розвідка Британії пояснила чому росіяни не досягають успіхів у наступальних діях
Джерело:  online.ua

Міноборони Британії опублікувало дані розвідки, де пояснили ключову причину відсутності успіхів Росії у наступальних діях в Україні. Це пов’язано з відчутним браком боєприпасів.

Джерело: Міноборони Британії

Безуспішний наступ РФ

За даними розвідки Британії, ключовою причиною того, чому жодне російське формування останнім часом не змогло здійснити значущі в оперативному плані наступальні дії є дефіцит боєприпасів для російської артилерії.

Повідомляється, що на багатьох ділянках фронту діє надзвичайно жорстке обмеження снарядів.

За повідомленням, Росія видає військовослужбовцям старі боєприпаси, які раніше були віднесені до категорії непридатних.

Указом Путіна від 3 березня 2023 року Міністерство промисловості і торгівлі РФ встановило заходи щодо складання повноважень тих керівників оборонно-промислового комплексу РФ, які не виконують виробничі завдання.

Росія все більше застосовує принципи командної економіки до свого військово-промислового комплексу, оскільки вона визнає, що її оборонні виробничі потужності є дуже вразливими у все більш виснажливій "спеціальній військовій операції", – підкреслили у Міноборони Британії.

Брак боєприпасів в ЗС РФ

До цього американська розвідка повідомляла, що російським військам не вистачить людей та боєприпасів, щоб досягти великих територіальних здобутків в Україні у 2023 році, тому РФ може перейти до оборони захоплених територій.

За інформацією західних чиновників, вагнерівцям в районі Бахмуту не вистачає найманців та боєприпасів для продовження атак.

Повідомляється, що командування армії РФ прагне зберегти боєприпаси через значний дефіцит і відправляє мобілізованих росіян в атаку в районі Бахмуту з саперними лопатами та стрілецькою зброєю.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?