Замінований лайном. Пригожин публічно висміяв Санкт-Петербург
Категорія
Політика
Дата публікації

Замінований лайном. Пригожин публічно висміяв Санкт-Петербург

Замінований лайном. Пригожин публічно висміяв Санкт-Петербург
Джерело:  online.ua

Скандальний російський олігарх та засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин продовжує публічно критикувати владу РФ. Цього разу він висміяв губернатора Санкт-Петербурга Олександра Бєглова та саме місто, у якому, як стверджує "кухар Путіна", дуже багато собачого лайна. Ба більше, поплічник диктатора несподівано порівняв Санкт-Петербург з Бахмутом.

Джерело: росЗМІ

Пригожин публічно висміяв Пітер та губернатора Бєглова

За словами ватажка "вагнерівців", він часто отримує від місцевих скарги про те, що губернатор Пітера Олександр Бєглов не може ніяк прибрати снігові замети на вулицях.

У зв'язку з цим в "культурній столиці" країни-агресорки дуже багато бруду та болота, а сам глава міста продовжує піаритися в окупованому українському Маріуполі.

Маріуполь Маріуполем, але в Маріуполі його ніхто не бачив. Справа не в кучугурах, а в "бєгловщині". "Бєгловщина" – це нове явище нашого життя. Бєглову подобається гнобити місто, йому подобається, що воно руйнується, подобається, коли воно все зас*ано від початку до кінця, що його не прибирають, не чистять, не ремонтують. Йому подобається, що скрізь рветься пара і ллється лайно,– заявив засновник ПВК "Вагнера".

Пригожин порівняв Пітер з Бахмутом, де місяцями йде війна

Як цинічно зазначає російський олігарх, його найманці, які приїжджають під Бахмут, почуваються як удома, бо там, мовляв, все заміновано. Однак, якщо у Бахмуті справжні міни, то у Пітері – міни з собачих екскрементів.

Реально місто Санкт-Петербург схоже на той самий Бахмут. І кроку ступити неможливо, без того, щоб не напружитися і думати про те, як би не впасти в цю жижу. Навколо так само заміновано. Тільки заміновано собачим лайном. У Бахмуті – армагедон, а в Пітері – "Бєглогендон" або, як я вже сказав, "бєгловщіна", – ділиться своїми враженнями від Пітера Пригожин.

Що важливо розуміти, до вторгнення армії РФ Бахмут був чудовим, затишним та квітучим містом. Однак росіяни дійсно перетворюють на лайно все, до чого доторкаються.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?