Канада на рік скасує мита на український імпорт
Категорія
Економіка
Дата публікації

Канада на рік скасує мита на український імпорт

Канада на рік скасує мита на український імпорт
Джерело:  online.ua

Канада скасувала на 12 місяців усі мита на українські товари.

Джерело: міністерка економіки України Юлія Свириденко

Канада скасувала мита на український імпорт

Канада також скасовує на 12 місяців усі мита на українські товари. Про це оголосив Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо після зустрічі з президентом Володимиром Зеленським.

Свириденко зазначила, що це гарне продовження ініціативи ЄС і Британії, що підтверджує зацікавленість розвинутих держав залучати українську економіку до власних промислових і торгових ланцюгів.

Вчора, напередодні цієї зустрічі прем‘єр-міністра і президента, я також обговорили з міністром міжнародної торгівлі Мері Енджі увесь комплекс заходів економічної співпраці, які маємо намір втілити.

Зеленський повідомив, що тривають перемовини з канадською стороною щодо зняття торговельних обмежень для українських експортерів, що дуже допоможе нашій економіці.

Крім того, Зеленський заявив про намір продовжити обговорення скасування візового режиму для громадян України.

Нагадаємо, Україна та Велика Британія вже підписали угоду про скасування ввізних мит і тарифних квот у двосторонній торгівлі. Вона діятиме 12 місяців, але може бути продовжена за домовленістю між сторонами на новий термін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?