Канада посилила правила отримання віз для українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Канада посилила правила отримання віз для українців

Канада посилила правила отримання віз для українців
Джерело:  Укрінформ

Канада ввела збір біометричних даних українців при отриманні ними візи. Нові правила отримання будь-яких вид віз до Канади громадянами України вступили в силу 31 липня, передає ONLINE.UА з посиланням на Укрінформ.

Відзначається, що при отриманні візи в Канаду тепер необхідно надавати електронну фотографію і відбитки пальців, незалежно від типу отримання дозволу на в'їзд в країну. Нововведення діятимуть при отриманні туристичних віз, дозволів на навчання і роботу, а також на постійне проживання в Канаді.

Біометричні дані в українців будуть збиратися один раз в десять років. У зв'язку з цими змінами зміниться і вартість візи в Канаду до 190 канадських доларів (близько 3900 гривень) - на сьогоднішній день туристична віза в Канаду коштувала 140 доларів (приблизно 2850 грн).

До кінця 2018 року аналогічні правила на отримання віз до Канади будуть введені для громадян всіх держав, які не уклали з цією країною безвіз.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що в ЄС мають намір змінити правила безвізового режиму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?