Канали Медведчука остаточно заблокували в YouTube
Категорія
Україна
Дата публікації

Канали Медведчука остаточно заблокували в YouTube

Канали Медведчука остаточно заблокували в YouTube
Джерело:  online.ua

У суботу, 24 квітня, YouTube заблокував канали з так званого пулу Віктора Медведчука. Трансляції телеканалів і відео недоступні для перегляду в Україні.

Джерело: трансляції YouTube

Тепер при переході на сторінки ZIk, 112 и NewsOne, проти яких введені санкції РНБО, не виводиться зображення, а замість відео написано, що "контент заблокований в домені вашої країни на вимогу державних органів".

YouTube заблокував канали Медведчука (фото - скріншот)

YouTube заблокував канал 112 Україна (фото - скріншот)

При цьому записи ефірів каналу "Перший незалежний", який створили нібито колишні співробітники "каналів" Медведчука, доступні до перегляду.

Важливо відзначити, що Україна двічі офіційно зверталася до Youtube з вимогою заблокувати телеканали, які пов'язують з Медведчуком - 112, NewsOne і ZIK. Але тільки сьогодні Youtube виконав прохання української влади.

Санкції проти Медведчука і блокування телеканалів - що відомо

  • 2 лютого 2021 року український глава Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про санкції проти народного депутата ОТЗЖ Тараса Козака і восьми належних йому медіа-компаній. В результаті, мовлення каналів "112 Україна", "ZIK" і "NewsOne" було припинено в Україні.

  • 19 лютого РНБО ввів санкції і проти самого Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко. Санкції накладені на все майно і активи, які знаходяться в підпорядкуванні Медведчука і його дружини.

  • Медведчук назвав санкції "незаконними". Він намагається оскаржити їх у Верховному суді.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?