Кандидат Трампа у Верховний суд США опинився в епіцентрі гучного секс-скандалу
Категорія
Світ
Дата публікації

Кандидат Трампа у Верховний суд США опинився в епіцентрі гучного секс-скандалу

Кандидат Трампа у Верховний суд США опинився в епіцентрі гучного секс-скандалу
Джерело:  online.ua

Кандидат в Верховний суд США Бретт Кавано на слуханнях в Сенаті відкинув звинувачення в згвалтуванні. Як відомо, нещодавно американський лідер Дональд Трамп вніс його кандидатуру після відставки судді Ентоні Кеннеді, передає ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".

Кілька жінок звинуватили Каванно в домаганнях на одній зі студентських вечірок на початку 80-х років.

"Виступаючи в Сенаті, Кавано заявив, що не був присутній на вечірці, про яку говорили передбачувані жертви насильства. Юрист розповів, де він був у той вікенд, привів дати і імена друзів, з якими проводив час. На слуханнях також дала свідчення одна з жінок, які звинуватили Кавано, - Крістін Блез Форд. При цьому сам кандидат до Верховного суду США заявив, що не пам'ятає, щоб зустрічався з Форд на будь-якої вечірці", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що в Білому домі також відкидають звинувачення на адресу Кавано, називаючи їх спробою демократів зірвати призначення судді, відомого своїми консервативними поглядами. Демократи ж побоюються, що, якщо він стане суддею Верховного суду, баланс сил в суді зміниться на користь консерваторів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент США Дональд Трамп під час прес-конференції в Нью-Йорку влаштував гучний скандал — він спровокував сварку з журналістом New York Times.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?