Каспаров озвучив прогноз щодо планів Путіна по Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Каспаров озвучив прогноз щодо планів Путіна по Україні

Каспаров озвучив прогноз щодо планів Путіна по Україні
Джерело:  online.ua

Один із найвпливовіших російських опозиціонерів, а також легендарний шаховий гросмейстер Гаррі Каспаров звертає увагу на те, що команда очільника Кремля продовжує нарощувати військо біля українського кордону та може готуватися до наступу. Однак, за його словами, рішення щодо цього ухвалюватимуть у дуже вузькому колі осіб - Путін не буде робити цього самостійно.

Джерело: "24 канал"

Каспаров відповів, хто в Кремлі ухвалюватиме рішення про наступ на Україну

Як стверджує Гаррі Каспаров, в питанні агресії проти України на російського диктатора не впливають жодні олігархи.

Опозиціонер звертає увагу на те, що багато з них налякані, адеж їхні статки розміщені на Заході й це може бути серйозною проблемою. Олігархи прекрасно усвідомлюють те, що у якийсь момент через дії Володимира Путіна у них почнуться труднощі.

На переконання Гаррі Каспарова, рішення щодо ймовірного наступу на Україну, окрім Путіна, ухвалює російський високопосадовець, секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев та особи, які групуються довкола нього.

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Це ті люди, яким Путін довіряє. Я припускаю, що зараз вони мають максимальний вплив на нього. Саме у цьому вузькому колі й ухвалюватимуть рішення, – озвучив свій прогноз експерт.

Окрім того, Гаррі Каспаров попереджає, що може трапитися так, що буквально у цьому оточенні ухвалять "божевільні рішення", що спровокують найтрагічніші та найнепередбачуваніші наслідки.

Нагадаємо, члени Альянсу під час засідання 12 січня в Брюсселі відмовили команді Володимира Путіна у задоволенні її вимог, які стосуються нерозширення НАТО та присутності військ блоку на його східному флангу.

Офіційна Москва почала стверджувати, що не збираються йти на компроміси щодо своїх вимог, а також — що не бачать підстав для проведення зі США нового раунду переговорів щодо гарантій безпеки найближчим часом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?