Катастрофа Ту-154: у Росії знайшли привід образитися на Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа Ту-154: у Росії знайшли привід образитися на Україну

Катастрофа Ту-154: у Росії знайшли привід образитися на Україну
Джерело:  online.ua

Пропагандисти росЗМі не пропустили нагоди відзначити зловтішні коментарі українців з приводу  катастрофи Ту-154, в якому знаходилися військові, артисти та журналісти, що збиралися привітати з Новим роком працівників авіабази Хмеймім у Сирії.
Об этом сообщает ONLINE.UA.


Так, репортери пропагандистського видання Life написали на своєму сайті: "Користувачі соцмереж з числа громадян Незалежної залишають зловтішні коментарі під новинами про катастрофу лайнера над Чорним морем. Лайф знайшов кілька сотень коментарів, в яких користувачі українського Twitter глумляться над катастрофою літака".
Крім того, росіяни представили кілька прикладів цього "глумління".


Читайте також: Авіакатастрофа в Росії: підтвердилась загибель знаменитої "Доктора Лізи"









У свою чергу, відомий український блогер Антон Ходза  у своєму Facebook виклав це повідомлення російських пропагандистів, чим викликав новий сплеск зловтішних коментарів.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо, що на борту цього літака повинен був летіти і депутат Держдуми Йосип Кобзон, який вирішив все ж відмовитись від подорожі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?