Катастрофа Ту-154: в Україні показали росіянам знакові фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Катастрофа Ту-154: в Україні показали росіянам знакові фото

Катастрофа Ту-154: в Україні показали росіянам знакові фото
Джерело:  online.ua

Після  падіння літака Ту-154 російського оборонного відомства з 92 людьми на борту в Чорне море  в Україні пояснили, чому не варто чекати від українців співчуття.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського вченого-фізика і блогера Антона Сененко.


Читайте також: Віднести їм пляшку "Глоду": росіянам на прикладах пояснили, чому українці не сумують за їх літаку


"Зараз виявиться, що або паливо було з українського НПЗ, або техніки в Адлері - українського походження, або повітряні маси, що змістилися на курс літака, були з України та мали щільність, відмінну від норм Росспоживнагляду, - написав Сененко. - Хоча, я б звернув увагу, що людина, під керівництвом якої стартувала розробка ТУ-154, в 30-і роки їздила по авіазаводам США. За це пильні органи в 1938 році назвали його шпигуном і шкідником. І посадили. У 1955 році він був реабілітований, а в 1963 - з'явилися перші напрацювання по ТУшкам. Американський слід. Це не ми".



"А якщо серйозно... "Надмірний гуманізм по відношенню до ворогів, призводить до підвищеної смертності серед друзів". Не чекайте від мене співчуття. Людям з короткою пам'яттю я нагадаю, що ансамбль оспівував ввічливих людей, які "безкровно" оволоділи Кримом, але вже тоді чомусь вбили Сергія Кокуріна і Станіслава Карачевского - військовослужбовців ЗСУ. Нині ми кожен день втрачаємо бійців", - продовжив блогер.


Читайте також: Ансамбль, який потрапив в авіакатастрофу в Росії, вихваляв анексію Криму: опубліковано відео


Також він згадав про українського військовослужбовця, в числі інших бійців ВСУ загиблого в боротьбі з агресією Росії.


"У мене в Полтаві на Затурінському кладовищі поховані предки. І одного разу, відвідуючи їх могили, я пішов не як зазвичай. Натрапив на могилу солдата ВСУ, який загинув 24 серпня 2014 року. Він загинув, захищаючи Україну. Захищаючи сьогоднішню спокійну безтурботність гуманістів, які строчать "вони ж теж люди". У мене немає фоток звідти, але якщо там буваєте - могила хлопця біля крайньої дороги, яка проходить паралельно затурінської в'язничної зони. Не зайвим буде там пройти і поклонитися Герою. Зате гугл таких фоток знайде, - резюмував Антон Сененко і оприлюднив знімки з похорону бійців ВСУ. - Ансамбль оспівував ось це. Так, це. Героїзм російських солдатів. Чого Ви відвертаєтеся? На зображенні відображені результати цього героїзму".


Відзначимо, що користувачі соцмереж в більшості своїй підтримали слова блогера.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі були оприлюднені гучні версії причин падіння Ту-154 Міноборони Росії в Чорне море.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?