Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт стали батьками вдруге – зворушливі фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт стали батьками вдруге – зворушливі фото

Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт стали батьками вдруге – зворушливі фото
Джерело:  online.ua

Наймолодша мільярдерка Кайлі Дженнер оголосила у неділю, що вона народила другу дитину.

Джерело: Інстаграм Кайлі Дженнер

Кайлі Дженнер народила другу дитину

На чорно-білому фото, на якому зображено їхню 4-річну доньку Стормі, яка тримає за руку новонародженого, стоїть підпис із синім сердечком і датою 2-02-22.

Фото - скріншот

Її мати і менеджерка Кріс Дженнер прокоментувала фото як «Ангельський пиріг», а сестра Кортні Кардашьян написала «Мама двох життів».

Скотт також прокоментував народження нової дитини з синім сердечком і шістьма емодзі коричневого серця.

У вересні Кайлі Дженнер підтвердила, що вони з репером чекають другу дитину.

Новина про другу вагітність Кайлі з’явилася в серпні 2021 року і була підтверджена у вересні. Дженнер також поділилася в Instagram історіями кількох квіткових композицій, які були надіслані на святкування народження її сина, в тому числі композиція від сестри Кім Кардашьян та її чотирьох дітей.

Фото - скріншот

Вітаємо Тревіса, Кайлі та Стормі! Ми дуже схвильовані і дуже любимо вас. Кім, Норс, Сейнт, Чикаго і Псалм XOXO, - написано на подарунковій картці, яку видно на букеті з фіолетовими трояндами.

Американські таблоїди повідомили в серпні новину про те, що 24-річна Дженнер вагітна вдруге, а анонімне джерело підтвердило, що вся сім’я була «в захваті» від того, що у Кайлі буде ще одна дитина.

Припущення про те, що Дженнер чекає другу дитину, почали після того, як її тато Кейтлін Дженнер оголосила, що вона чекає ще одного онука, хоча пізніше з'ясувалося, що олімпійська чемпіонка мала на увазі її сина Берта Дженнера, який чекає третю дитину зі своєю дівчиною Валері Пітало.

У квітні 2020 року мільярдерка відкрито заявляла про бажання мати велику сім’ю, сказавши в прямому ефірі #DoYourPart в Instagram у квітні 2020 року: «Я хочу семеро дітей, але не зараз».

Вона додала: «Вагітність – це не жарт; це серйозна річ, і це важко».

Нова дитина Кайлі з’явилась на тлі триваючих юридичних проблем 30-річного Тревіса Скотта через його фестиваль Astroworld, який призвів до низки смертей відвідувачів через штовханину.

Вона підтримувала свого хлопця протягом усієї негативної реакції, наполягаючи, що він «не знав», що 10 його шанувальників гинули в натовпі, коли він виступав на сцені.

Кайлі та репер також є батьками 4-річної дочки Стормі, яка народилася в лютому 2018 року. Модель тримала в таємниці свою першу вагітність, підтвердивши новину після народження дівчинки.

Пара почала зустрічатися в квітні 2017 року. Вони ненадовго розлучилися в жовтні 2019 року, перш ніж відновити свій роман на початку цього року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?