Кім Чен Ин звернувся до всього світу з гучним оголошенням
Категорія
Світ
Дата публікації

Кім Чен Ин звернувся до всього світу з гучним оголошенням

Кім Чен Ин звернувся до всього світу з гучним оголошенням
Джерело:  online.ua

У суботу, 10 жовтня, в Пхеньяні відбувся військовий парад, в якому брало участь велике число військових і багато військової техніки. На цьому параді вперше за довгий час з'явився лідер КНДР Кім Чен Ин, який під час заходу звернувся до всього світу з гучним оголошенням про те, що в Північній Кореї немає коронавіруса. За його словами, Пхеньяну вдалося не допустити проникнення коронавіруса в країну завдяки злагодженості народу в період карантину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.

"Наші громадяни самі захистили країну і себе ... Хоча ми поки що й не живемо багато, сім'ї живуть дружно, і жодна людина не захворіла ще злоякісним вірусом, і всі здорові, не передати, наскільки я вдячний і наскільки велику силу мені це надає. Я бажаю міцного здоров'я людям в усьому світі, які борються з проявами цього жахливого вірусу ", - наводить слова Кім Чен Ина джерело, яке відзначає, що всі військові і глядачі параду були без захисних масок.

Тим часом агентство Reuters повідомило, що на військовому параді КНДР в присутності Кім Чен Ина була продемонстрована 22-метрова міжконтинентальна ракета "Хвасон-15", яка, як стверджує північнокорейська влада, здатна досягти території США.

Нагадаємо, влада КНДР з початку пандемії стверджують, що в Північній Кореї не виявлено жодного випадку захворювання на коронавірус. Однак місцеві лікарі, які зараз працюють в Південній Кореї називають ці твердження пропагандою. Вони відзначають, що КНДР - це "музей вірусів", і там однозначно є і ті, що хворіють COVID-19, і померлі від наслідків інфекції. Це підтверджує і жорсткий карантин, який північнокорейська влада ввела ще на початку пандемії - наприклад, ще в кінці січня закрили кордон для іноземців, а також скасували заняття в школах і університетах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що британські та американські ЗМІ дізналися, що Кім Чен Ин впав у кому. Про це заявив помічник експрезидента Південної Кореї Кім Де Чжун. До такого висновку він прийшов після того, як стало відомо, що КНДР тепер керує сестра Кім Чен Ина - Кім Йо Чжон, хоча офіційних призначень на цю посаду не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?