Кислиця в Радбезі ООН закликав світ покінчити з російським фашизмом
Категорія
Політика
Дата публікації

Кислиця в Радбезі ООН закликав світ покінчити з російським фашизмом

Кислиця в Радбезі ООН закликав світ покінчити з російським фашизмом
Джерело:  online.ua

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця закликав світову спільному покласти край російському фашизму.

Джерело: Фейсбук Сергія Кислиці

Кислиця закликав покласти край російському фашизму

Якщо ми дозволимо Путіну або його наступникові на кремлівському троні відростити свої відрубані клешні, просочені кров'ю українців, наступна війна буде неминуча, і цивілізований світ заплатить утричі більшу ціну, ніж сьогодні. Покладімо край російському фашизмові прямо зараз, - сказав Кислиця.

За його словами, Росія постійно вдається до тактики "агресивної мімікрії, коли хижак отримує перевагу, представляючи себе жертвою".

Він також заявив, що постпред РФ при ООН Василь Небензя скористався засіданням Радбезу ООН, "щоб перекласти відповідальність за війну на всіх, крім Росії".

Кислиця наголосив, що світ протягом 30 років потурав Кремлю безкарністю, що призвело до повномасштабної війни в Україні.

Зокрема, йдеться про "захоплення" Росією місця в Радбезі ООН, війну в Чечні, утримування російських військ у Придністров’ї, війну проти Грузії, анексію Криму та агресію на Донбасі, воєнні злочини в Сирії, будівництво "Північного потоку-2".

Ці події неминуче привели Росію до її нинішнього становища – агресивної, фашистської держави, яка не має меж для свого злочинного поводження, — наголосив постпред України.

Він переконаний, що РФ не зупиниться ні перед чим й використовуватиме будь-яку паузу, "аби знову перетворити окуповані території на свої опорні пункти й зібрати більше гарматного м'яса для відновлення нападу на Україну".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?