Китай готовий купувати крадене українське зерно за безцінь у Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Китай готовий купувати крадене українське зерно за безцінь у Росії

Китай готовий купувати крадене українське зерно за безцінь у Росії
Джерело:  online.ua

Китай зацікавлений у купівлі в Росії краденого українського зерна.

Джерело: президент громадської організації "Ліберально-демократична ліга України"Артур Харитонов

Китай готовий купувати крадене українське зерно за безцінь у Росії

За його словами, Китай готовий купувати крадене зерно не тільки через те, що воно походить з України, а й також через його ціну, оскільки Росія продає його, фактично, за безцінь.

За словами Харитонова, Китай активно укладає важливі угоди з російською аграрною сферою і, схоже, до цього процесу долучилася і Республіка Білорусь.

Важливо розуміти, що Китай підписує важливі угоди з російською аграрною сферою. І особливо, що мені виглядає ще більш цинічним, крім російської, це ще й білоруська історія. Білорусь обіцяє перекрити проблеми, пов'язані з нестачею української агропродукції, — додав Харитонов.

Він також підкреслив, що в цьому випадку Китай керується не тільки власними економічними інтересами, а й "піклується" про інтереси російської економіки.

Росія хоче знищити усе українське зерно

Не можна також не звернути увагу на те, що протягом останніх днів армія РФ почала активно атакувати Південь нашої держави, цілком ймовірно, намагаючись добитися військово-морської блокади чорноморських порти нашої держави.

Як відомо, саме вони наразі рятують економіку України.

Росія продовжує жорстоко бомбардувати портові міста України після того, як вона вийшла з Чорноморської угоди за посередництва ООН і Туреччини. Домовленості дозволили експортувати 33 мільйони тонн зерна. Україна назвала ці дії спробою знищити можливість постачати продовольством країни глобального півдня, — зазначають американські журналісти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?