Кива в ефірі російського каналу підтримав агресію Кремлю проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Кива в ефірі російського каналу підтримав агресію Кремлю проти України

Кива в ефірі російського каналу підтримав агресію Кремлю проти України
Джерело:  online.ua

За словами скандального нардепа від фракції ОПЗЖ Іллі Киви, Україна і Росія мають бути єдиною державою у рамках союзу.

Джерело: "Росія 1".

Нова гучна заява Киви

Кива заявив російським журналістам, що у період останніх 8 років Росія нарощувала військовий потенціал, щоб диктувати свої умови і повернути територію України під свій контроль.

Сьогодні, через 8 років, Росія почала диктувати умови і заявляти про свої права. Правах на ту територію, яка, дійсно, на мою думку, повинна знаходитися в одному Союзі. Нашому слов'янському союзі, - заявив Кива.

Він також підтримав політику Кремля виправдав анексію Криму.

Це чудова політична гра, яка заслуговує на повагу... Вісім років тому ви віддали Україну, але забрали Крим, а через вісім років ви прийшли за всім, - відзначив Кива.

При цьому навіть російська пропагандистка Ольга Скабєєва підкреслила, що Кива висловлює небезпечні думки, адже продовжує жити і працювати в Україні.

Ілля Кива (фото - facebook.com/kivailya)

Наразі українські правоохоронці не відреагували на скандальну та відверто зрадницьку заяву народного депутата.

У Киви відібрали наукову ступінь

30 листопада офіційно стало відомо, що Атестаційна колегія Міністерства освіти та науки скасувала рішення про присудження проросійському нардепу від "ОПЗЖ" Іллі Киві наукового ступеню "кандидат наук з держуправління"

Очільника спецради, наукового керівника та опонентів, які брали участь в захисті дисертації Кивою, позбавили права займатись відповідними видами наукової діяльності протягом двох років.

26 квітня 2021 року депутат від проросійської політичної сили "Опозиційна платформа — За життя" Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію. Члени Наукової ради присвоїли йому науковий ступінь та вітали скандального політика оплесками.

Робота політика мала назву "Механізм впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС і України)".

Одіозний нардеп зразу ж почав хизуватися, що поповнив ряди чесних науковців.

Однак такі "здобутки" не оцінила ні наукова спільнота, ні прості українці. На приклад, викладач з УКУ Олександр Ябчанка спалив свій диплом кандидата медичних наук. Він зізнався, що тепер йому соромно називатися цим науковим ступенем.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?