У Києві відбувся багряний захід сонця — фото та враження містян
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві відбувся багряний захід сонця — фото та враження містян

У Києві відбувся багряний захід сонця — фото та враження містян
Джерело:  online.ua

Сьогодні ввечері в столиці стався неймовірно красивий захід сонця з багряним відтінком. Мешканці міста могли спостерігати явище з усіх куточків міста, багато хто ділиться своїми враженнями від побаченого. Корінні кияни запевняють, що це схоже на "збій у матриці".

Но фото можна спостерігати незвичне природнє явище, колишня чиновниця Нацради з питань телебачення та радіомовлення Лариса Мудрак проводить паралелі між зафіксованим заходом та художнім твором.

Також не оминають увагою красивий захід сонця професійні фотографи. Зокрема, київська мисткиня з нікнеймом BusyGina Photography коментує у Facebook:

"Листопад фарбує небо".

Користувачі Instagram, яким вдалось зафіксувати побачене на відео, вже отримують перші захопливі коментарі.

Зазначимо, у різний час добишлях сонячних променів через атмосферу відрізняється. І залежно від того, наскільки довгий цей шлях, промені розсіюються – краще чи гірше. Опівдні промені сонця падають  фактично вертикально і не встигають розвіятися в атмосфері Землі. А на заході сонця (як і на сході) шлях через атмосферу максимальний. Коли доходять до Землі , промені встигають розсіятися, і ми бачимо багряний захід сонця. А хмари, частинки дощу або крижаного пилу «забарвлюють» світло Сонця в ще більш насичений колір.

Читайте також:

  • На Буковелі та горі Піп Іван падає сніг — перше фото

  • Зникнення міст, посухи і лісові пожежі – експерти дали прогноз щодо зміни клімату в України.

  • Синоптики попереджають про різку зміну погодних умов в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?