Київ у червоній зоні: як потрапити на матч Динамо - Барселона
Категорія
Спорт
Дата публікації

Київ у червоній зоні: як потрапити на матч Динамо - Барселона

Київ у червоній зоні: як потрапити на матч Динамо - Барселона
Джерело:  online.ua

Футбольний клуб “Динамо” Київ в зв’язку із введенням «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки в столиці звернувся до вболівальників, які хочуть 2 листопада відвідати матч групового етапу ЛЧ УЄФА сезону 2021/22 ФК Динамо Київ – ФК Барселона.

Джерело: пресслужба клубу.

Зазначається, що доступ на трибуни глядачам буде дозволено лише за наявності одного з наступних документів:

  • негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції яке проведене не більш як за 72 години до матчу;

  • негативного результату експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до матчу;

  • документа, що підтверджує отримання особою повного курсу вакцинації від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати);

  • документа, що підтверджує одужання людини від COVID-19.

Перевірятимуть глядачів перед входом на арену. В зв’язку з чим вболівальникам рекомендують завчасно прибути на стадіон та підготувати заздалегідь зазначені документи для перевірки.

Також під час перебування на території стадіону глядачі повинні використовувати захисні маски, які закривають ніс і рот.

При цьому вимога про документи не поширюється на фанатів, які не досягли 18 років.

Матч “Динамо” - “Барселона”

Нагадаємо, 2 листопада на НСК Олімпійському в Києві відбудеться матч четвертого туру Ліги чемпіонів-2021/22 Динамо - Барселона. Поєдинок почнеться о 22:00 за київським часом.

Цікаво, що ключовий гравець “Барселони” змушений буде пропустити матч проти “Динамо”. Відновлення півзахисника “Барселони” Педрі триватиме щонайменше 3 тижні. Педрі востаннє виходив на поле 29 вересня у матчі 2-го туру Ліги чемпіонів проти Бенфіки (0:3). 18-річний хавбек відновлювався від травми квадрицепса і вже почав роботу з м'ячем, але больові відчуття не зникли. В “Барселоні” не хочуть форсувати повернення гравця і вирішили дати йому час для повного одужання.

Читайте також:

  • Барселона змінила головного тренера перед матчем з Динамо.

  • Легендарний боксер дав поради Джошуа щодо другого бою з Усиком.

  • Харківський "Металіст" цікавиться ще одним іноземцем для підписання контракту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?