КНДР готова до війни, якщо США її "спровокує"
Категорія
Світ
Дата публікації

КНДР готова до війни, якщо США її "спровокує"

КНДР готова до війни, якщо США її "спровокує"

У КНДР відреагували на заяви президента США Дональда Трампа про погрози з боку цієї країни, заявивши про готовність прийняти "виклик".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.

Читайте також: У КНДР прокоментували наближення флоту США

За інформацією агентства, заступник міністра закордонних справ Північної Кореї Ханг Сон Ріол заявив, що Дональд Трамп і США створюють проблеми в регіоні, маючи на увазі, недавні публікації американського президента і спільні навчання Штатів і Південної Кореї.

За словами північнокорейського чиновника, КНДР піде на війну, маючи перед собою подібні виклики. Також він додав, що Північна Корея буде продовжувати розвивати свою ядерну програму і буде проводити чергові ядерні випробування, якщо лідери вважають це за потрібне.

Як повідомляв ONLINE.UA, США готові завдати превентивного удару по КНДР, якщо підтвердиться, що Північна Корея збирається провести випробування ядерної зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?