Колаборант Сальдо пригрозив вдарити по мостах Молдови. У Кишиневі відреагували
Категорія
Політика
Дата публікації

Колаборант Сальдо пригрозив вдарити по мостах Молдови. У Кишиневі відреагували

Колаборант Сальдо пригрозив вдарити по мостах Молдови. У Кишиневі відреагували
Джерело:  online.ua

Ставленик окупантів на Херсонщині Володимир Сальдо заявив, що ЗСУ завдали ракетного удару по мостам поблизу Чонгара, у відповідь він пригрозив вдарити по мостах в Одеській області й на території Молдови.

Джерело: Володимир Сальдо, МЗС Молдови

Сальдо почав погрожувати Молдові

Координати мостів на Одещині, в молдавських Джурджулештах, які були у складі України, але передані режимом Ющенка свого часу, — всі ці координати відомі, тому незабаром буде дуже серйозна відповідь, - сказав зрадник.

Зазначимо, що Джурджулешти — прикордонне село в Молдові, якому належить 480 м узбережжя Дунаю, яке Молдова отримала від України замість ділянки території з дорогою біля села Паланка.

Реакція Молдови на погрози Сальдо

Міністерство закордонних справ Молдови опублікувало заяву, в якій підкреслило неприйнятність погроз бік країни. Кишинів викликав для пояснень посла РФ.

Молдова рішуче засуджує погрози російського представника на окупованій частині України атакувати міст між Молдовою та Румунією. Це неприйнятно, - заявили там.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?