Коли почнеться масштабний контрнаступ ЗСУ — прогноз Жданова
Категорія
Політика
Дата публікації

Коли почнеться масштабний контрнаступ ЗСУ — прогноз Жданова

Коли почнеться масштабний контрнаступ ЗСУ — прогноз Жданова
Джерело:  online.ua

Військовий експерт Олег Жданов звертає увагу на те, що наразі команда українського лідера Володимира Зеленського активно працює над вирішенням питань щодо постачання нашим воїнам необхідної зброї. Якщо Україні вдасться реалізувати усі наявні плани, ЗСУ зможуть піти у масштабний контрнаступ уже у квітні-травні 2023 року.

Джерело: "24 Канал"

Жданов пояснив, коли почнеться масштабний контрнаступ ЗСУ

На думку експерта, проблема постачання зброї нашій країні може бути вирішенп під час "Рамштайну-8" 20 січня. Як відомо, чимало міжнародних лідерів дедалі частіше повторюють, що Україна повинна отримати все, щоб перемогти армію РФ на полі бою.

Олег Жданов переконаний, що після передачі ЗСУ усього необхідного озброєння у достатній кількості ніхто не буде нікого чекати.

Наші захисники почнуть операцію щодо контрнаступу. Щойно ми будемо готові, то шукатимемо слабке місце й одразу почнемо проведення контрнаступальної операції, – вважає український аналітик.

За його словами, наразі важко сказати, на якому саме напрямку почнеться контрнаступ, адже поки незрозуміло, яклю буде ситуація буде на фронті на момент початку контрнаступальної операції щодо звільнення наших територій.

Україна буде готова до проведення масштабного контрнаступу ближче до другої половини весни. А саме – квітень – травень цього року... Можливо навіть, що окремі епізоди відбудуться раніше. Все залежатиме від ситуації, - прогнозує Олег Жданов.

Також військовий експерт пояснив нещодавно неоднозначні заяви російського диктатора.

Сьогодні вже навіть Володимир Путін заговорив про мир. Так, під час звернення до росіян кремлівський диктатор заявив, начебто країна-агресорка "проводить "СВО", щоб завершити війну на Донбасі". Фактично, якщо перекладати слова Путіна, він сказав: "Ми розпочали війну, щоб її не було", – пояснює Жданов.

На переконання аналітика, це підтверджує той факт, що навіть Путін уже усвідомив, що РФ не зможе перемогти Україну на полі бою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?