Коли та як почнеться розпад Росії — прогноз глави уряду Чечні
Категорія
Світ
Дата публікації

Коли та як почнеться розпад Росії — прогноз глави уряду Чечні

Коли та як почнеться розпад Росії — прогноз глави уряду Чечні
Джерело:  online.ua

На переконання чинного очільника уряду Чеченської республіки Ічкерія Ахмеда Закаєва, на Росію чекає неминучий розпад після остаточної поразки у війні проти України. Політик також попереджає: щоб уникнути масштабного хаосу на російських територіях — вкрай важливо почати готуватися до цього процесу уже зараз.

Джерело: "24 Каанал"

Путін зробив все можливе, щоб розвал Росії таки почався

Ахмед Закаєв жартома зазначає, що колись диктатору Володимиру Путіну поставлять пам'ятник за те, що він зробив всеможливе, щоб російська "імперія" нарешті розвалилася.

Попри це очільник Кремля все одно повинен потрапити під трибунал.

Голова Кабінету міністрів Чеченської Республіки Ічкерії озвучив прогноз, що довгоочікуваний розпад країни-агресорки однозначно почнеться після поразки у війні проти України.

Він також закликав міжнародну спільноту не зволікати й уже почати активно готуватися до цього процесу.

За словами Закаєва, сам президент РФ чудово цьому посприяв, адже уже давно він підготував підґрунтя, яким наразі можна скористатися. Йдеться про те, що Росія вже в певному сенсі є розділеною.

Путін розділив Росію на частини. Він цим полегшив роботу тим, хто буде демонтовувати цю країну. Зараз Росія розділена на 8 – 9 федеральних округів. За ними є адміністративні центри та суб'єкти регіонів, які входять у федеральний центр. Вони зможуть на правах суверенних державних формувань створювати союзи або конфедерації, – пояснює Ахмед Закаєв.

Чи стане падіння РФ серйозним викликом для кавказців

На переконання експерта, саме для кавказців ситуація не становитиме проблем.

Він нагадав, що на території Північного Кавказу свого часу існувала Горська Республіка (Республіка Горців Кавказу – ред.).

Варто також зазначити, що Закаєв уже встиг передати команді Володимира Зеленського документ, який свого часу уклали між УНР та Горською Республікою щодо взаємодії та взаємного визнання. На його переконання, цю співпрацю потрібно буде продовжувати й в умовах, що склалися.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?