Коли в Україну повернуться тепло та сонце — прогноз синоптика
Категорія
Україна
Дата публікації

Коли в Україну повернуться тепло та сонце — прогноз синоптика

Коли в Україну повернуться тепло та сонце — прогноз синоптика
Джерело:  online.ua

Протягом поточного тижня у більшості областей України триватиме період дощової погоди. Ба більше, подекуди знову будуть грози. Однак синоптики прогнозують, що незабаром до нас повернуться сонце й довгоочікуване весняне тепло.

Джерело: Meteoprog

Коли в Україні закінчаться дощі

За словами синоптика Ігоря Кібальчича, під впливом антициклону, який цього тижня розташується над Середньою Азією та Казахстаном, в нашій країні активізуються південно-східні повітряні потоки.

В результаті цього до нас знову почнуть надходити теплі та вологі повітряні маси з Чорноморсько-Кавказького регіону.

Експерт звертає увагу на те, що в більшості українських регіонів триватиме дощова погода, яку подекуди будуть супроводжувати грози та шквали вітру.

Однак наприкінці тижня українці знову зможуть насолодитися весняним теплом.

У неділю, 23 квітня, по всій території України, за винятком Криму, очікується суха та малохмарна погода. Вночі повітря охолоне до +2…+7 градусів, вдень прогріється до +15…+20 градусів, – прогнозує Ігор Кібальчич.

Якою буде погода в Україні 18 -23 квітня 

За словами синоптика, 18 квітня на Одещині, місцями у Криму та західних областях пройде невеликий дощ. Температура повітря вночі +3…+8, вдень +11…+16. Тим часом у південних областях та Криму до +20 градусів.

Фото — unsplash.com

19 квітня атмосферні фронти з Чорного моря стануть причиною рясних дощів у південних, східних, західних та центральних областях. Окрім того, зазначається, що можливі грози та град у Криму та Приазов'ї.

20 квітня на українців очікує хмарна, нестійка погода з опадами. Вдень у Криму та більшості південних областей навіть сильні дощі. Лише на Півночі та Поліссі не буде істотних дощів.

21 квітня дощі триватиму у південних, центральних, східних і у західних областях. У північній частині та на Поліссі без опадів.

22 квітня дощем поливатиме південні та східні регіони.

23 квітня, у неділю, українці з усіх областей країни, окрім Криму, нарешті зможуть насолодитися сухоюта малохмарною погодою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?