Колишня дружина Трампа Івана померла від удару в грудну клітку — коронер
Категорія
Світ
Дата публікації

Колишня дружина Трампа Івана померла від удару в грудну клітку — коронер

Колишня дружина Трампа Івана померла від удару в грудну клітку — коронер
Джерело:  online.ua

Колишня дружина Дональда Трампа Івана померла від "тупого удару" в грудну клітку. З такою заявою виступив головний судово-медичний експерт Нью-Йорка та коронер цього розслідування. Варто звернути увагу на те, що поки офіційні висновки розслідування не розголошують.

Джерело: Dailymail

Нові деталі загибелі ексдружини Трампа

Згідно з останніми даними, трагедія сталася у квартирі 73-річної ексдружини колишнього президента США.

Про те, що Івана Трамп загинула стало відомо 14 липня. Слід зауважити, що публічно цю інформацію вперше озвучив сам її колишній – одіозний 45 президент Штатів.

Американські журналісти повідомляють, що наразі поліція зараз намається встановити, чи було причиною смерті падіння зі сходів у будинку на Манхеттені.

За словами представники поліції Нью-Йорка, офіцери в той день відповіли на виклик і прибули за адресою Івани Трамп. Там правоохоронці вже зафіксували смерть.

Вона була оголошена мертвою на місці події, і в заяві додано, що "здається, немає злочину, – йдеться в повідомленні.

Хто такий коронер

У деяких країнах англо-саксонської правової сім'ї так називають посадову особу, яку призначають на розслідування певних типів смертей. Переважно це випадки, які вважають такими, що мають незвичайні обставини. Проте нерідко це й просто загибелі, які стались раптово.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?