Коломойський неочікувано звернувся до Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Коломойський неочікувано звернувся до Порошенка

Коломойський неочікувано звернувся до Порошенка

Скандальний український бізнесмен Ігор Коломойський порадив п’ятому президенту Петру Порошенку бути обережнішим у висловлюваннях, які стосуються близького до олігарха телеканала "1+1" і його самого, передає ONLINE.UA з посиланням на "УП".

"Петру Олексійовичу треба дуже обережно висловлюватися на адресу "1+1" і бажано Коломойського, бо ми з ним почнемо розбирати все його героїчне минуле за 5 років… У кінці 2014 року чи десь на початку 2015 р. відбувся конкурс з продажу 25% акцій "Вінницяобленерго", які ще тоді знаходилися в фонді держмайна і, коли одна з наших компаній брала участь (у конкурсі – ред.) торгувалася, то Порошенко особисто мені обурювався, що "нафіга ти подався на цей конкурс підняв мені ціну" і тому подібне", - каже олігарх.

 За словами Коломойського, Порошенко собисто зізнався, що це його акції. І що через те, що подалася якась компанія, пов’язана з самим бізнесменом, він обурювався, бо довелося зробити зайвих два-три кроки і більше заплатити.

"Був вкрай цим незадоволений, це вже в якості президента. Тому коли він каже, що не має до цього ніякого відношення…ця компанія ("Енера Вінниця" – ред.) – це 100 відсотків його дочірнє підприємство, яке належить "Вінницяобленерго" чи тим, же акціонерам, яким належить "Вінницяобленерго". І він має пряме відношення до підвищення тарифів", - підсумував Коломойський.

Як повідомляв ONLINE.UA, у партії Петра Порошенка стверджують, що телеканал "1+1", співвласником якого є олігарх Ігор Коломойський, розповсюджує брехню через сюжет про причетність Порошенка до підвищення тарифів у Вінниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?