Команда Ердогана вперше відреагувала на чутки про інфаркт у президента
Категорія
Світ
Дата публікації

Команда Ердогана вперше відреагувала на чутки про інфаркт у президента

Команда Ердогана вперше відреагувала на чутки про інфаркт у президента
Джерело:  online.ua

Партія турецького лідера Реджепа Таїпа Ердогана та його речник заперечили чутки про те, що причиною нездужання президента країни став інфаркт міокарда.

Джерело:  Anadolu

Чи був інфаркт в Ердогана — заява його речника

Як стверджує поплічник Ердогана Омер Челик, у мережі почали поширювати "аморальні неправдиві новини" про здоров’я президента Туреччини.

Челик повідомив, що турецький лідер продовжує виконувати посадові обов’язки і після одноденної паузи повернеться до запланованого графіку.

За словами очільника пресслужби президента країни Фахреттіна Алтуна, інфаркт міокарда у Реджепа Таїпа Ердогана, про який писали деякі турецькі медіа, насправді не було.

Рішуче відкидаємо ці безпідставні заяви про здоров’я президента… Завтра президент через відеозв’язок візьме участь у відкритті атомної електростанції. Ніяка дезінформація не змінить той факт, що турецький народ – зі своїм лідером і Ердоган та його партія прямують до перемоги на виборах 14 травня, – зазначив речник Ердогана.

Що відомо про стан здоров'я Ердогана

Як уже згадувалося раніше, увечері 25 квітня лідеру Туреччини несподівано стало зле під час телеефіру. У зв'язку з цим програму вирішили зупинити, а потім передчасно завершити.

За словами самого Реджепа Таїпа Ердогана, він втомився від інтенсивного графіку останніх днів та має проблеми зі шлунком.

Пізніше з'ясувалося, що президент Туреччини все-таки скасував передвиборчу програму в середу за порадою лікарів.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?