Команда Ukraїner вирушила в експедицію під вітрилами
Категорія
Культура
Дата публікації

Команда Ukraїner вирушила в експедицію під вітрилами

Команда Ukraїner вирушила в експедицію під вітрилами
Джерело:  online.ua

31 травня команда медіапроєкту Ukraїner вперше вирушила у подорож по Дніпру. Експедиція на вітрильному човні розпочалась з Київського моря й дістанеться до басейну Канівського водосховища.

Джерело: Ukraїner

Ukraїner вирішив вирушити у подорож по Дніпру

Близько трьох тижнів Ukraїner буде досліджувати водні ресурси України, щоб розказати про ініціативи, які займаються їхнім збереженням, а також про перспективи розвитку водного туризму. Результатом стане серія історій, реалізована у партнерстві зі Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва.

Фото — Юрій Стефаняк

"Наша команда буде вчитись кермувати човном, проходити крізь шлюз та досліджувати, який потенціал має Дніпро для водних мандрівок. Ми будемо ночувати на яхті, а також у мешканців міст і сіл по лінії нашого маршруту, щоб мати можливість зафіксувати різні стани природи та показати яким є життя на прибережних територіях", — зазначає Каріна Пілюгіна, продюсерка Ukraїner.

Фото — Юрій Стефаняк

Крім історій про цікаві ініціативи, Ukraїner буде знімати роудмуві на човні та ділитись враженнями команди від мандрівки. Слідкувати за водною експедицією можна у сторіз Instagram та Facebook сторінок Ukraїner.

Фото — Юрій Стефаняк

Нагадаємо, Ukraїner — волонтерський медіапроєкт, який у дослідницьких експедиціях відкриває справжню, несподівану, цікаву та автентичну Україну і презентує її у світі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?