Командир "Азова" Денис Прокопенко передав свої обов’язки
Категорія
Україна
Дата публікації

Командир "Азова" Денис Прокопенко передав свої обов’язки

Командир "Азова" Денис Прокопенко передав свої обов’язки
Джерело:  online.ua

18 червня офіційно стало відомо, що командир полку Нацгвардії "Азов" Денис Прокопенко передав посадові обов’язки майору Микиті Надточію.

Джерело: "Радіо Свобода" з посиланням на Микиту Надточія

Лідер "Азова" Денис Прокопенко передав свої обов’язки

Це було просто повідомлення (від Дениса Прокопенка – ред.) в Телеграмі, що "як будеш готовий стати до строю, зв’язуйся з тими-то, тими-то людьми, приїжджаєш і береш командування у свої руки до моменту повернення мене, - розповів Микита Надточій.

Як уже згадувалося раніше, наразі ДенисПрокопенко наразі перебуває в російському полоні.

На момент облоги Маріуполя Прокопенко був командиром другого батальйону окремого загону спеціального призначення "Азов".

За словами Надточія, він був поранений на території "Азовсталі" на початку оборони Маріуполя в березні. Він намагався вивезти 200-их і 300-их до шпиталя на території "Азовсталі", однак російська штурмова авіація запустила ракету поблизу нього. Осколки потрапили в голову, обидві ноги, живіт і ліву руку.

Микита Надточій (фото - скриншот)

Його евакуювали на українських гелікоптерах 21 березня одним із перших спільно з іншими важкопораненими.

Як стверджує новий лідер "Азова", спочатку з гелікоптерів розвантажили певну провізію, а потім почали завозити лежачих поранених, серед яких і був і він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?