Компанія Цукерберга пропонує користувачам здати свої інтимні фото
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія Цукерберга пропонує користувачам здати свої інтимні фото

Компанія Цукерберга пропонує користувачам здати свої інтимні фото
Джерело:  online.ua

Компанія Марка Цукерберга Meta (у минулому Фейсбук - ред.) у співпраці з більш ніж 50 партнерами з неурядових організацій з різних куточків світу підтримала запуск ресурсу StopNCII.org - він має допомогти у запобіганні обміну зображеннями інтимного характеру в інтернеті без згоди людей, які на них зображені.

Джерело: StopNCII

Що важливо знати про ресурс StopNCII.org

За словами програмістів, ця платформа дає змогу людям з усього світу активно перешкоджати поширенню їхніх інтимних світлин на залучених до проєкту платформах. Якщо ви хочете перевірити, чи не розповсюджуються ваші інтимні знімки у мережі, необхідно завантажити зразки своїх інтимних фото в хешованому вигляді на StopNCII.

Варто звернути увагу на те, що створена з урахування чітких вимог конфіденційності та безпеки, тому хешує світлини, які перевіряються, одразу на пристрої користувача і завантажує лише хешовані дані. Як стверджують розробник, самі зображення не залишають пристрій.

Якщо виявиться, що ваші фотографії розповсюджуються на платформах, що беруть участь у проєкті, тих же Facebook чи Instagram, ви отримаєте повний контроль над ними, і зможете їх видалити.Також платформа StopNCII використовує технологію хешування зображень, яка надає завантаженому фото унікальний безпечний ідентифікатор.Технологічні компанії, що беруть участь у програмі, бачать цей ідентифікатор і можуть скористатися ним для того, щоб визначити, чи хтось намагається поділитися цими зображеннями на їх платформах. Тобто користувача повідомлять, якщо його фото почнуть поширять у майбутньому, - йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, портал StopNCII.org доступний користувачам з різних куточків світу. За словами розробників, сайтом керуватиме служба підтримки постраждалих від поширення зображень інтимного характеру без згоди UK Revenge Porn Helpline, яка існує останні 6 років.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?