Кондратюк оцінив шанси на перемогу України на Дитячому Євробаченні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кондратюк оцінив шанси на перемогу України на Дитячому Євробаченні

Кондратюк оцінив шанси на перемогу України на Дитячому Євробаченні
Джерело:  online.ua

Відомий український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк, який цьогоріч був суддею Нацвідбору Дитячого Євробачення, вважає, що його переможниця, 14-річна Олена Усенко з Білої Церкви, має високі шанси на перемогу в Парижі і точно стане там однією з найкращих.

Джерело: 24 канал.

Кондратюк розповів, що попри телевізійний формат відбору Дитячого Євробачення, конкурс пройшов організовано та вдало. Нагадаємо, що на такі кроки організатори пішли через складну епідеміологічну ситуацію в Україні.

"Виконавці були сильними, як на мене. Формат відбору незвичний – судді дивились виступи учасників по телевізору, як і телеглядачі. Але що поробиш: такі карантинні вимоги. Але все було добре організовано: виступи, онлайн розмови ведучих з учасниками, і швидке визначення переможниці", – зазначив Кондратюк.

Олена Усенко, на думку продюсера, гідно представить Україну на міжнародному конкурсі.

“Переможниця мені особисто здалась досить якісною авторкою виконавицею, як на свої 14 років. Думаю, вона буде однією з найкращих в Парижі!”, – переконаний суддя.

Дитяче Євробачення 2021

Нагадаємо, що 19-й пісенний конкурс Дитячого Євробачення відбудеться 19 грудня у Парижі. Захід пройде на острові Сегін на річці Сена у концертному залі La Seine Musicale.

Слоганом цьогорічного конкурсу обрали "Уявляй" ("Imagine").

Україну представлятиме Олена Усенко – на нацвідборі, який відбувся 24 жовтня, глядачі їй поставили 11 балів, а судді – 52, дівчина перемогла і за голосами суддів, і за голосуванням телеглядачів. Українка виступить із авторською піснею "Важіль".

Читайте також:

  • Українці підтримали петицію про заборону виступів російських артистів. Тепер черга Зеленського.

  • Відомий продюсер різко пройшовся по Лорак, яка поїхала до Росії: опубліковано відео.

  • Оргкомітет Євробачення має заборонити Україні голосувати за РФ — Кондратюк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?