Корбан запропонував Данілову допомогу із виявленням осіб із подвійним громадянством
Категорія
Політика
Дата публікації

Корбан запропонував Данілову допомогу із виявленням осіб із подвійним громадянством

Корбан запропонував Данілову допомогу із виявленням осіб із подвійним громадянством
Джерело:  online.ua

Позбавлений громадянства України бізнесмен та керівник Штабу тероборони Дніпра Геннадій Корбан заявляє про відсутність підстав для позбавлення його громадянства та також пропонує секретарю РНБО Олексію Данілову допомогу у виявленні осіб із подвійним громадянством.

Джерело: Facebook-сторінка Геннадія Корбана

Корбан заперечує позбавлення його громадянства України

За його словами, підстави для позбавлення його громадянства просто відсутні.

Перше – на заборонених СБУ проросійських ТГ-каналах почали розганяти нібито мій ізраїльський паспорт. Якщо на підставі вкидання російської підробки мене позбавили громадянства, то хотів би отримати з цього приводу офіційне роз'яснення української державної міграційної служби, - зазначив Корбан.

При цьому він звернувся із пропозицією до секретаря РНБО Олексія Данілова щодо надання допомоги із виявленням громадян України, що також мають громадянство інших держав.

Обіцяю Вам, що я можу докласти максимальних зусиль для того, щоб виявити максимальну кількість людей, які мають другий паспорт? Причому навіть у Вашому оточенні. Будь ласка, давайте відпрацюємо взаємодію в цьому питанні, щоб Ви, як одна з вищих посадових осіб країни, змогли підготувати проекти таємних указів про позбавлення їх громадянства України? - заявляє Корбан.

При цьому Корбан попросив секретаря РНБО пояснити, як чинитиме влада, якщо з’ясується, що у членів родини "політиків" теж є другий паспорт.

Він закликав відійти від "подвійних стандартів" і принципів "друзям – все, ворогам – закон", як це було за президента-втікача Януковича.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?