Король Чарльз посвятив у лицарі гітариста гурту Queen Браяна Мея
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Король Чарльз посвятив у лицарі гітариста гурту Queen Браяна Мея

Король Чарльз посвятив у лицарі гітариста гурту Queen Браяна Мея
Джерело:  online.ua

Легендарний рок-гітарист Браян Мей отримав лицарське звання від британського монарха Чарльз. Так король Чарльз відзначив заслуги музиканта перед Великобританією.

Джерело: Букінгемський палац

Гітарист гурту Queen Браян Мей став лицарем

75-річний гітарист легендарного рокгурту Queen Браян Мей став лицарем-холостяком за заслуги перед музикою та благодійну діяльність. Цей титул йому надав король Чарльза.

На церемонії була присутня дружина Мея Аніта Добсон. Офіційний акаунт гурту Queen привітав свого музиканта.

Постань, сер Браян Мей! Сьогодні в Букінгемському палаці відбулося прийняття Браяна в лицарі Королівства. Лицарство вручив Брайану Його Королівська Високість король Карл. Щиро вітаємо, сер Брайане, — йдеться у дописі.

Як гітарист Queen відреагував на посвяту

Браян Мей не вперше відвідує Букінгемський палац.

У 2002 році він виступав на честь святкування Золотого ювілею Єлизавети II, зігравши на гітарі соло-версію "Боже, бережи королеву" на даху монаршої резиденції.

У нас була певна кількість контактів протягом багатьох років, і ми одного віку, тому я відчуваю до нього сильне почуття, і це був чудовий момент. Ми обговорили той факт, що ми досягли повноліття, і йому було цікаво, чи витримають мої коліна уклінну частину церемонії. Я сказав: "Так, ось-ось". Отримати цю нагороду, я вважаю, схоже на схвалення, як коли ти отримуєш золоту зірку в школі — можливо, ти щось зробив і знаєш, чого ти досяг, і якщо ти отримуєш цю печать схвалення згори, то це дуже гарне почуття, це дуже особливо… Я дуже щасливий, найбільше тому, що це був Король, а це дуже багато означає, — прокоментував Мей нагороду.

Він додав, що у 2023 році може вирушити в новий тур.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?