TVORCHI презентували нову версію пісні для Євробачення-2023 — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

TVORCHI презентували нову версію пісні для Євробачення-2023 — відео

TVORCHI презентували нову версію пісні для Євробачення-2023 — відео
Джерело:  online.ua

9 березня гурт TVORCHI, який представлятиме Україну на Євробаченні-2023 у Ліверпулі, презентував оновлену версію пісні Heart of Steel. Також дует опублікував кліп.

Джрело: Євробачення

Гурт TVORCHI показав оновлену версію Heart of Steel

В оновленій версії пісні додався куплет українською та кінцівка зі скрипкою.

Незважаючи на біль, я продовжую свій бій, світ палає, а ти дій, - співають хлопці.

Думки прихильників гурту розділилися: одні залишилися в захваті від нового звучання та подякували, що хлопці дослухалися до прохань фанатів змінити пісню. Іншим фанам не вистачило нового звучання, змін у треку та української мови у пісні.

Початкова версія треку Heart of Steel, яка прозвучала у фіналі нацвідбору на "Євробачення-2023":

Де пройде Євробачення-2023

Нагадаємо, що 2022 року на пісенному конкурсі Євробачення у Турині переміг український гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania.

Організатори конкурсу вирішили не проводити його в Україні через питання безпеки, а перенесли до Великої Британії, яка зайняла друге місце. Конкурс пройде від імені України в Ліверпулі.

Подія відбудеться з 9 по 13 травня. Представники України автоматично пройшли до фіналу конкурсу через перемогу в минулому році.

Нагадаємо, що одними з ведучих конкурсу будуть українська співачка Юлія Саніна та традиційний коментатор українського Євробачення Тімур Мірошниченко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?