Юлія Саніна стала однією з ведучих Євробачення-2023
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Юлія Саніна стала однією з ведучих Євробачення-2023

Юлія Саніна стала однією з ведучих Євробачення-2023
Джерело:  online.ua

Організатори музичного конкурсу Євробачення-2023, що пройде у британському Ліверпулі від імені України, оголосили ведучих та коментаторів шоу.

Джерело: Суспільне

Хто буде ведучим Євробачення-2023

Українська співачка та учасниця гурту The Hardkiss Юлія Саніна буде ведучою гранд-фіналу Євробачення-2023, який відбудеться 13 травня. Також українська виконавиця вестиме пів фінали, які відбудуться 9 та 11 травня.

Іншими ведучими будуть британці:

  • Грем Нортон - відомий британський телеведучий й традиційний коментатор Євробачення у Великій Британії.

  • Ханна Веддінгхем - британська актриса та співачка.

  • Аліша Діксон - британська телеведуча та співачка.

Для мене велика честь вести Євробачення-2023. Цього року ми станемо свідками унікального шоу, яке Україна розділить із Британією. Мені водночас бентежно і радісно бути частиною Євробачення цьогоріч. Я впевнена, що, навіть під час війни ми продемонструємо свою прекрасну культуру на найвищому рівні, - каже Саніна.

Ведучий українського Нацвідбору та коментатор Євробачення в Україні Тімур Мірошниченко цього року буде кореспондентом шоу. Він буде вести прямі прямі включення з української коментаторської кабіни на арені Liverpool.

Я вже майже двадцять років є частиною української родини Євробачення, і це завжди незвичайно особлива подія, яка усіх нас об’єднує музикою. Я радий бути коментаторським голосом України з Ліверпуля, знайомити нових та існуючих шанувальників Євробачення з усіма подіями прямо з Арени та, безсумнівно, деякими ексклюзивами із залаштунків! - розповів Мірошниченко Суспільному.

Євробачення-2023 пройде у Ліверпулі

Український гурт переміг у Євробаченні-2022, яке відбувалося в італійському Турині. Оскільки проводити конкурс в Україні небезпечно, організатори обрали місцем проведення Велику Британію, яка зайняла друге місце.

Конкурс відбудеться у Ліверпулі. Британія прийме конкурс вже у рекордний девʼятий раз.

Від України на конкурс вирушить гурт Tvorchi, який автоматично потрапляє до фіналу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?