Стала відома дата початку продажу квитків на Євробачення-2023
Категорія
Культура
Дата публікації

Стала відома дата початку продажу квитків на Євробачення-2023

Стала відома дата початку продажу квитків на Євробачення-2023
Джерело:  online.ua

Організатори міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2023 оголосили про старт продажу квитків на 9 концертних шоу, які відбудуться у британському місті Ліверпуль.

Джерело: Тicketmaster

Названо дату старту продажу квитків

Організатори Євробачення-2023 оголосили про початок продажу квитків на дев'ять шоу пісенного конкурсу, який пройде на Ліверпульській арені з 8 травня Гранд-фінал, який транслюватиметься по телебаченню, 13 травня.

Квитки будуть доступні для покупки опівдні за місцевим часом Великобританії у вівторок, 7 березня, що дає можливість шанувальникам конкурсу забронювати своє місце на цьому заході.

Квитки на Євробачення 2023 можна придбати лише на офіційному сайті www.ticketmaster.co.uk, незалежно від того, з якої країни здійснюється бронювання.

При цьому покупець зможе купити лише один квиток на одне шоу за один раз. Для придбання квитків необхідно буде зареєструватися на сайті Ticketmaster UK, і організатори рекомендують шанувальникам створити обліковий запис до дати початку продажу квитків – вівторка, 7 березня.
Ціни на квитки на півфінали Євробачення-2023 у Ліверпулі починатимуться від 30 фунтів стерлінгів (близько 1 330 грн.) та можуть досягати 290 фунтів стерлінгів (близько 12 859 грн.). Вартість квитків на фінальні шоу буде вищою – від 80 до 380 фунтів стерлінгів (близько 3 547 – 16 850 грн.).
Додатково до трьох телевізійних шоу з 7 березня всі охочі зможуть придбати квитки на шість генеральних репетицій Євробачення-2023 у Ліверпулі.

Що відомо про Євробачення-2023

Євробачення-2022, яке відбулося в італійському Турині, завершилося перемогою українського гурту. Проте, через політичні напруження та небезпеки, пов'язані з проведенням конкурсу в Україні, організатори вирішили обрати інше місце для проведення Євробачення-2023.

Друге місце у конкурсі посіла Великобританія, яка стане господарем наступного року та візьме участь в організації цієї грандіозної музичної події.

Конкурс відбудеться у Ліверпулі. Британія прийме конкурс вже у рекордний девʼятий раз.

Від України на конкурс вирушить гурт Tvorchi, який автоматично потрапляє до фіналу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?