Обʼєднані музикою: у Британії показали логотип і слоган "Євробачення-2023"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Обʼєднані музикою: у Британії показали логотип і слоган "Євробачення-2023"

Обʼєднані музикою: у Британії показали логотип і слоган "Євробачення-2023"
Джерело:  online.ua

Організатори "Євробачення-2023" презентували логотип та слоган пісенного конкурсу, який цього року пройде в Ліверпулі у Великій Британії.

Джерело: BBC

Обрано слоган та логотип Євробачення-2023

Слоганом конкурсу обрали "Об’єднані музикою" (United by Music).

Логотипом є серця в синьому, жовтому, рожевому та фіолетовому кольорах. У логотипі використали шрифт Penny Lane, що є відсилкою до пісні ліверпульського гурту The Beatles.

Прапори України та Великої Британії були використані як натхнення для кольорової гами.

Дизайн створено у співпраці агентства Superunion у Великій Британії та української креативної студії Starlight Creative.

Цьогорічний стиль ідеально підсумовує дивовижні партнерські стосунки в рамках конкурсу та, що важливіше, силу музики, яка об’єднує людей у всьому світі, - сказав керуючий директор заходу для BBC Мартін Грін.

BBC заявила, що це «відображає саме походження конкурсу», який спочатку був створений як експеримент телемовлення, щоб об’єднати Європу.

1 лютого відбудеться жеребкування, де учасники дізнаються, в якому пів фіналі виступатимуть. Також мер Турина, де проходив минулорічний конкурс, передасть «ключі» від «Євробачення» та його офіційні символи Ліверпулю.

Півфінали конкурсу пройдуть 9 і 11 травня, а великий фінал 13 травня.

Велика Британія, Франція, Іспанія, Німеччина та Італія автоматично потрапляють у фінал. Україна також буде одразу у фіналі як переможець  2022 року.

Оскільки проведення конкурсу в Україні є небезпечним, "Євробачення-2023"пройде у Британії, яка посіла друге місце у 2022 році.

"Євробачення" відбудеться у Великій Британії вже вдевʼяте, це більше, ніж в будь-яких інших країнах.

Україну на конкурсі представлятиме  гурт Tvorchi.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?