Kalush Orchestra розчулив світ кліпом на хіт "Stefania" одразу після перемоги на Євробаченні-2022
Категорія
Україна
Дата публікації

Kalush Orchestra розчулив світ кліпом на хіт "Stefania" одразу після перемоги на Євробаченні-2022

Kalush Orchestra розчулив світ кліпом на хіт "Stefania" одразу після перемоги на Євробаченні-2022
Джерело:  online.ua

Зразу ж після тріумфу на Євробаченні-2022 гурт Kalush Orchestra представив довгоочікуваний кліп на пісню "Stefania". У новій відеороботі українські музиканти розповіли про відважну боротьбу українських жінок та матерів за життя своїх дітей та волю Батьківщини під час війни з Росією.

Джерело: Ютуб-канал Kalush Orchestra

Kalush Orchestra представив кліп на пісню "Stefania"

Прем'єра щемливого кліпу на пісню "Stefania" відбувся 15 травня о 11:00. За словами лідера гурту Олега Псюка, колись він присвятив цю пісню мамі, однак коли почалася війна, пісня набула багато нового змісту.

Хоч у пісні ні слова про війну, але багато хто почав асоціювати пісню з матінкою-Україною. Більше того, суспільство почало називати його гімном нашої війни! Але якщо Стефанія тепер є гімном нашої війни, я хотів би, щоб вона стала гімном нашої перемоги,– зізнався артист.

Переможці Євробачення-2022 звертають увагу на те, що цей відеокліп-фільм заснований на реальних подіях під час військової агресії в Україні 2022 року.

Режисером кліпу став український митець Максим Ксьонда. У відеороботі можна побачити моторошні кадри руйнувань будинків, зняті у таких міста, як Ірпінь, Гостомель, Бородянка. Головними героями кліпу стали жінки-військові, які рятують дітей з-під завалів, від російських обстрілів та привозять їх рідним.

Присвячується хороброму українському народу, матерям, що їх захищають, дітям, всім, хто віддав своє життя за нашу свободу. Кожен чоловік, кожна жінка, кожна невинна дитина. Війна в Україні має багато облич, але це обличчя нашої матері зберігає наші серцями живими у найтемніші часи. Будьте з Україною! Слава Україні! – коментують свій символічний кліп учасники Kalush Orchestra.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?