Королівська родина Британії показала цьогорічні різдвяні листівки — фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Королівська родина Британії показала цьогорічні різдвяні листівки — фото

Королівська родина Британії
Джерело:  online.ua

Члени британської королівської родини принц і принцеса Вельські опублікували новий різдвяний портрет. Також різдвяну листівку показали Король Чарльз та королева Камілла.

Нові різдвяні листівки британської королівської родини

Найпопулярніші члени британської королівської родини, принц і принцеса Вельські, опублікували новий різдвяний портрет, на якому вони позують разом із дітьми, що вже підросли – принцесою Шарлоттою і принцами Джорджем і Луї.

В об'єктиві Джошуа Шиннера Вельські виглядають спокійно і розслаблено – всі одягнені в білі сорочки та темний денім, позують на нейтральному сірому фоні.

Свою новорічну листівку представили й британські монархи – король Чарльз III та королева Камілла. Вони обрали фотографію з коронації, зроблену ще у травні в Букінгемському палаці.

Ця святкова листівка буде відправлена друзям, сім'ї та підданим.

Бажаємо вам щасливого Різдва та Нового року, — йдеться у листівці.

Що відомо про останній сезон серіалу “Корона”

Фінальні епізоди "Корони" розгортаються наприкінці 90-х і на початку 2000-х років. Зокрема, у цих серіях будуть показані події, такі як смерть принцеси Діани, початок роману принца Вільяма та Кейт Міддлтон, прихід до влади Тоні Блера і весілля принца Чарльза і Камілли Паркер Боулз.

Перша частина шостого сезону вийшла на Netflix 16 листопада. Друга — вийде 14 грудня.

Принцесу у шостому сезоні зіграла британська актриса Елізабет Дебіки, а королеву Єлизавету — Імельда Стонтон.

Корона» виграла 21 премію «Еммі» за п’ять попередніх сезонів, у тому числі трофей за найкращий драматичний серіал у четвертому сезоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?