Краса без кордонів. Вперше 2 трансгендери беруть участь у конкурсі "Міс Всесвіт"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Краса без кордонів. Вперше 2 трансгендери беруть участь у конкурсі "Міс Всесвіт"

Missuniverse
Конкурс краси

Це конкурсантки з Португалії Марина Мачете та Ріккі Колле з Нідерландів. Португальській учасниці 28 років, упродовж останніх років вона працювала стюардесою; конкурсантці з Нідерландів – 22, вона прагне підтримати людей, яких дискримінують.

Краса без кордонів

Популярний конкурс краси "Міс Всесвіт" зараз відбувається у Сальвадорі. Фінал запланований на 18 листопада. Вперше в історії події в ньому братимуть участь одразу дві трансгендерні жінки.

Йдеться про конкурсантку з Португалії Марину Мачете та Ріккі Колле з Нідерландів. Зокрема. португальській учасниці 28 років. Упродовж останніх років вона працювала стюардесою. А от конкурсантці з Нідерландів – зараз 22. Вона прагне підтримати людей, яких дискримінують.

Марина Мачете стала першим трансгендером у Португалії, яка отримала корону на конкурсі краси. У своєму інстаграмі, Марина зазначала, що вона пройшла багато перешкод у своєму житті, але нарешті її мрія збулась.

Протягом багатьох років мрія представити мою країну на весь світ, здавалась неможливою. Цього року вона здійснилась, і я забираю надії португальців до Сальвадору. Моє послання – будьте добрими, вірними та справжніми. Воно того варте – написала Мачете у своєму Інстаграмі.

Ріккі Колле з Нідерландів називаєю головною метою свого життя протидію гендерній дискримінації. Вона хоче підтримати усіх жінок, хто страждає від цього.

Я подолала так багато душевного та фізичного болю. Я вдячна за те, що почула своє ім'я, коли було оголошено про фінальний кастинг. Я дуже нервувала, але в той же час була дуже мотивована, я дійсно хотіла скористатися цією можливістю, – сказала Ріккі.

Коли стало відомо про перемогу Колле на конкурсі "Міс Нідерланди", то вона зіштовхнулась з негативними коментарями. Однак, поява хейтерів ніяк не засмутила Ріккі.

Єдине, що я хочу сказати ненависникам: дякую вам, тому що ви даєте мені більшу платформу, ніж я могла собі уявити. Я хочу висловитися на захист транслюдей, які цього потребують. У дитинстві мені не було на кого рівнятися, і я хочу бути прикладом для наслідування і натхненням для інших, – поділилась учасниця.

Відомо, що у Сальвадор вже прибуло 90 конкурсанток, які будуть змагатися за титул найкрасивішої у фіналі 18 листопада.

Скандал на конкурсі Місіс Світу-2023

36-річна уродженка цілодобово обстрілюваного російською армією Херсона Ірина Безсмертна стала переможницею Ms.World International 2023 ("Місіс Світу 2023").

Конкурс проходив у Маямі, куди боротися за корону приїхало близько ста конкурсанток із різних країн світу.

Так, дві представниці країни-терористки Росії увійшли до п'ятірки найкращих, а під час оголошення результатів українка тримала одну з них за руки.

Безсмертна представляла не Україну, а США.

У фіналі конкурсу Ms World International 2023 я представлятиму заміжніх жінок Америки. Злітаються дівчата з усього світу! А мені дуже пощастило, що конкурс проходитиме в Маямі в 15 хвилинах від нашого будинку, – написала Ірина в соцмережах.

Жінка вийшла вдруге заміж за американця 7 років тому. В Херсоні у неї залишилися рідні та друзі.

Ірина час від часу позиціонувала себе як українка, зокрема, демонструвала синьо-жовтий прапор. І в описі профілю Безсмертної в соціальних мережах зазначено: "From Ukraine".

Проте про своє коріння колишня херсонка поспішно забула, коли перед оголошенням імені переможниці вирішила взяти свою конкурентку – росіянку Анастасію Машкіну – за руки.

Під час оголошення результатів Ірина стояла між Анастасією Машкіною та ще однією представницею РФ Анастасією Тізовою. Жінки аплодували і приємно посміхалися одна одній.

При цьому відразу після перемоги Безсмертна розмістила в соцмережах допис російською мовою про те, що вона "неймовірно горда бути українкою, яка представляє США на світовому рівні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?