Міс Всесвіт 2023. Стало відомо, хто представить Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Міс Всесвіт 2023. Стало відомо, хто представить Україну

Міс Всесвіт 2023. Стало відомо, хто представить Україну
Джерело:  online.ua

Оргкомітет "Міс Україна Всесвіт" обрав дівчину, яка представить нашу країну на міжнародному конкурсі краси у 2023 році. Титул здобула киянка Ангеліна Усанова.

Джерело: "Міс Україна Всесвіт"

Стало відомо, хто представить Україну

Як і у 2022 році, переможницю "Міс Україна Всесвіт" обирали без традиційного святкового заходу з дефіле. Натомість учасниці пройшли онлайн-співбесіду через Zoom.

Журі обрало трьох фіналісток, одна з яких здобула корону. Так, переможницею стала Ангелина Усанова. Вже 18 листопада 2023 року дівчина представить Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" у Сальвадорі.

Додамо, що дівчина офіційно отримає корону "Міс Україна Всесвіт-2023" наприкінці серпня у Києві. Наразі дівчина перебуває у США, де вже почала готуватися до конкурсу.

Що відомо про Ангеліну Усанову

На сторінці "Міс Україна Всесвіт" зазначено, що переможниця – співачка, авторка пісень та музикантка, яка "пише та виконує пісні на теми миру, екології та кохання". Також її представили як "звукового цілителя" та майстриню йоги, яка навчалася в Австрії та Індії.

Усанова після початку повномасштабної війни проводила благодійні концерти, збирала кошти на гуманітарну допомогу, організувала житло для українських біженців у Європі та допомагала постраждалим від війни за допомогою йоги та медитації.

У мережі вдалося знайти кілька композицій у виконанні дівчини. Так, нещодавно Ангеліна опублікувала свою версія відомого "Щедрика", яку вона презентувала на благодійному концерті в місті Цуґ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?