Український режисер Тарас Голубков зняв кліп для співачки з Росії — реакція Мінкульту
Категорія
Культура
Дата публікації

Український режисер Тарас Голубков зняв кліп для співачки з Росії — реакція Мінкульту

Український режисер Тарас Голубков зняв кліп для співачки з Росії — реакція Мінкульту
Джерело:  online.ua

Український режисер Тарас Голубков зняв кліп для російської артистки Клави Коки, яка підтримує владу РФ. З початку повномасштабного російського вторгнення Голубков перебуває за кордоном. 

Джерело: Мінкульт, росЗМІ

Причетність Голубкова до відеороботи намагаються приховати

Нещодавно російська співачка Клава Кока випустила кліп на пісню "Заміж". Режисером відеороботи вказаний певний Макс Ірман, проте про нього нічого невідомо.

Тим часом актор Сергій Главчев, який теж брав участь у зніманнях кліпу, у своїх дописах у Facebook та Instagram вказав, що режисером відеороботи був саме Голубков. Щоправда, згодом він відредагував текст, прибравши звідти Тараса.

Фото: скріншот

За інформацією росЗМІ українець Голубков дійсно був режисером кліпу росіянки.

Також на одному з російських музичних каналів вийшов сюжет, де показали процес знімання відеороботи. На кадрах можна помітити Голубкова.

Фото: скріншот

Мінкульт дав Голубкову дозвіл на тимчасовий виїзд з України

З 14 по 30 листопада 2022 року Мінкульт надав дозвіл на тимчасовий виїзд режисерові Тарасу Голубкову.

Він нібито попросив дозвіл на виїзд для зйомок документального фільму про війну в Україні The War Diary. Як виявилося насправді – поїхав знімати кліпи для росіян.

Міністерство культури запевнило, що Голубков надав усі підтверджуючі документи для даної поїздки. Також нам показали супроводжуючий текст самого режисера, яким він пояснював важливість своєї "місії" за кордоном.

Сам Голубкова поки ніяк не прокоментував свою причетність до кліпу.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?