Кремль б'є на сполох через нову масштабну проблему
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль б'є на сполох через нову масштабну проблему

Кремль б'є на сполох через нову масштабну проблему
Джерело:  online.ua

Поки глава Кремля Володимир Путін намагається перемогти в гонці по виготовленню вакцини від коронавірусу, в Росії щодня фіксують антирекорди по стрімкому зростанню кількості хворих COVID-19. Добовий приріст хворих 1 листопада там досяг майже 19 тисяч, це найбільший показник з початку пандемії. За цим показником Росія посідає восьме місце в світі по захворюваності. При цьому в Кремлі вже б'ють на сполох через брак медиків. Прессекретар російського президента Володимира Путіна з цього приводу екстрено звернувся до росіян і закликав громадян країни звернути граничну увага на стрімко зростаючі показники захворюваності і не ігнорувати заходи профілактики. Росіяни в шоці від того, що відбувається - вони обурені тим, що Кремль, ігноруючи ризики, провів потрібні Путіну паради і голосування, домігся його обнулення, а тепер "турбується" про здоров'я людей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оперативний штаб РФ по коронавірус.

Повідомляється, що в Росії за останню добу виявили 18665 нових випадків зараження коронавірусом, більшість з них в Москві, Санкт-Петербурзі і Московській області. За добу в РФ зафіксовано 245 смертей внаслідок COVID-19. Всього в Росії понад 1,6 млн людей захворіли коронавірусом, з них понад 28 тисяч померли в результаті ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією.

Епідеміологи РФ прогнозують, що пік захворюваності коронавірусом в Росії настане в середині листопада. Вони попередили, що еженевний приріст хворих досягне 20 тисяч, а це призведе до ще більшого навантаження на медичну систему, яка, як визнали в Кремлі, і так відчуває гостру нестачу лікарів.

Росіяни обурені тим, що Кремль "скасував" коронавірус, коли це потрібно було Путіну, і знизив показники захворюваності для проведення голосування і парадів, а тепер знову "стурбувався" пандемією.

"Це такий" путінський "стиль реакції на будь-які ситуації?; А як же вакцина або тільки для дочки Путіна ?; Проголосували? Всі встигли? І яка різниця тепер Путіну, яка зараз статистика? Важливо ж було саме проголосувати .... ", - коментують громадяни Росії ситуацію.

Важко відзначити, що раніше Путін запевняв росіян, що ситуація з коронавірусом в Росії стабільна і влада тримає її під повним контролем. Російський глава також регулярно нагадує про створення першої партії вакцини проти коронавіруса - Супутник V, якою вже прищепилася його дочка і вже скоро почнуть масово прищеплювати громадян країни. 14 жовтня він офіційно заявив, що в Росії зареєстрована вже і друга вакцина від коронавіруса, а на підході ще й третя вакцина. Що важливо розуміти, російську вакцину, якою Путін вирішив масово прищепити росіян від коронавіруса, розкритикували світові експерти в області охорони здоров'я. Вони вважають, що російська вакцина не пройшла всіх необхідних випробувань, тому може бути небезпечна для здоров'я людей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що поки в Росії погіршується ситуація з коронавірусом, Путін вирішив призначити себе довічним сенатором з правом на недоторканність і грошове утримання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?