Кремль готується до масових акцій непокори на тлі мобілізації
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль готується до масових акцій непокори на тлі мобілізації

Кремль готується до масових акцій непокори на тлі мобілізації
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися українським розвідникам, у місті Владивосток російська влада готується до масових акцій непокори у зв’язку з протидією місцевого населення заходам мобілізації.

Джерело: Фейсбук-сторінка Головного управління розвідки Міноборони України

На сході Росії влада готується до масових протестів

Розвідка України дізналася, що ці побоювання Кремля пов’язані з потужною та жорсткою протидією місцевого населення діям та заходам мобілізації на території Приморського краю.

Згідно з останніми даними, місцева поліція та спецслужби планують заходи з протидії можливим акціям непокори та посилення поліцейського режиму в регіоні.

Передбачена перевірка працездатності систем відеоспостереження установ та організацій Владивостока з наданням віддаленого доступу представникам правоохоронних органів, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, заплановано, що протягом найближчих місяців навіть під час санкціонованих владою масових заходах будуть встановлюватися рамкові металошукачі при вході.

За словами українських розвідників, наразі переважна частина місцевого населення не підтримує війну Російської Федерації проти України та мобілізаційних заходів на території Приморського краю.

Представники ГУР Міноборони звертають увагу на те, що причинами такої непокори є проживання в регіоні значної кількості етнічних українців та масштабні втрати російської армії у війні в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?