Кремль хоче вже у цьому році приєднати до РФ окуповані території України
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремль хоче вже у цьому році приєднати до РФ окуповані території України

Кремль хоче вже у цьому році приєднати до РФ окуповані території України
Джерело:  online.ua

Член міжнародного комітету СФ Сергій Цеков цинічно заявив про намір влади РФ приєднати до себе окуповані території Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей протягом цього року.

Джерело: "РІА Новини"

Кремль прагне якнайскоріше "узаконити" окупацію України 

Абсолютно згоден, що ці регіони мають бути з Росією. Думаю, все може статися у набагато більших розмірах, - сказав він. - Я думаю, що всі території, які контролює Росія, вони мають дуже великі шанси на з'єднання з РФ, - заявив Цеков.

За його словами, процес щодо проведення референдуму в цих областях щодо "приєднання" до Росії буде "досить швидким, протягом року".

У той же час радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк наголосив, що перемога України у війні проти кремлівської кривавої тиранії та загарбництва має на меті не тільки звільнення всіх окупованих ворогом територій, але й сприяння процесу зміни влади в РФ.

Я вважаю, що перемогою для України була б, наприклад, початок внутрішньої трансформації політичної системи Росії. Росія ніколи не стане демократичною країною, це треба розуміти, конструктивно вони виглядають по-іншому, ніж ми, чим будь-хто в Європі, - зазначив Подоляк.


Фото - facebook.com/navy.mil.gov.ua

За його словами, після початку трансформації політичної системи Росія "сконцентрується на своїх внутрішніх війнах, і в України буде 20 років, щоб вибудувати кордони з РФ".

Радник голову ОПУ вважає, що за цей час наша держава повинна переорієнтуватися на інші країни з точки зору економіки і збільшити армію, що Росія більше не повторила вторгнення.

Ось для чого я хочу, щоб перемогою для нас була не просто деблокада території, а щоб почалась трансформація політичної системи. А трансформація в Росії почнеться тільки коли вони отримають програш, а не ситуаційну перемогу. Навіть знищений Маріуполь вони вважають це перемогою, - наголошує Подоляк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?