Кремль нарешті дав оцінку новій ідеї Зеленського по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль нарешті дав оцінку новій ідеї Зеленського по Донбасу

Кремль нарешті дав оцінку новій ідеї Зеленського по Донбасу
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков цинічно зазначив, що ідею українського лідера Володимира Зеленського про спільне патрулювання на Донбасі треба обговорювати з бойовиквами "ЛНР" і "ДНР". Про це він заявив 17 лютого, коментуючи слова українського президента. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Це нова ініціатива, і, звичайно, для того, щоб цю ініціативу розглядати, потрібно брати до уваги думку керівництва невизнаних "республік", - зазначив він.

Окрім того, речник Кремля також звернув увагу на те, що "щоб розуміти позицію керівництва невизнаних "республік", з ними потрібно розмовляти".

"Наскільки ми розуміємо першоджерело, тобто Київ, автор цієї ініціативи як і раніше не проявляє готовність починати діалог з представниками невизнаних республік Донбасу", - додав Пєсков.

Як відомо, в ході Мюнхенської конференції з безпеки український лідер запропонував ідею патрулювання кордону з Росією на Донбасі спільно з представниками ОБСЄ і представниками "ЛДНР" на період підготовки місцевих виборів. Окрім того, Володимир Зеленський запропонував план розведення на Донбасі за секторальним принципом.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно глава ОБСЄ, прем’єр-міністр Албанії Еді Рама відвідав Донбас та прокоментував ситуацію, яка наразі склалася на Сході України, назвавши її справжнім апокаліпсисом. Політик підкреслив, що дуже хотів би показати східнонімецьким виборцям умови життя в районі конфлікту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?