Кремль не відмовився від планів захопити Миколаїв та Одесу
Категорія
Україна
Дата публікації

Кремль не відмовився від планів захопити Миколаїв та Одесу

Кремль не відмовився від планів захопити Миколаїв та Одесу
Джерело:  online.ua

Журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв в інтерв'ю Дмитру Гордону підтвердив наміри кремлівської окупаційної армії РФ захопити Миколаїв та Одесу.

Джерело: інтерв'ю Христо Грозева Дмитру Гордону

Окупанти планують захоплення Миколаєва та Одеси 

Звичайно, вони хочуть. Одесу буде набагато складніше, тому що щодо Одеси у них був план з боку моря, а це точно не вдасться. До речі, чому не вдасться: можна навіть не міркувати вам і мені, а послухати військового злочинця Гіркіна, який дуже чітко описує, чому це все неможливо, - зазначив Грозєв.

За його словами, ЗСУ побудували міцну оборону біля узбережжя Одеси і підготувались до висадки ворожого десанту.

Вони самі вже бояться десантувати, тому що бачать, що відбувається з "Нептунами, - зазначив Грозєв.

Грозєв впевнений у перемозі України над кремлівською окупаційною армією.

Я вірю в перемогу України, і тут мені вселяє оптимізм те, що все більше і більше політиків Європи починають стверджувати, що вони вірять у перемогу України, - зазначив журналіст.

Між тим представники РНБО закликали громадян України не ігнорувати сигнали тривоги протягом 8-9 травня через високу загрозу ворожих ракетних атак та авіаударів.

В РНБО впевнені, що у ці дні російські окупанти можуть влаштувати масовані обстріли різних населених пунктів, щоб посилити терор мирного населення.

Оскільки російські війська не можуть похвалитися вагомими здобутками на фронті до Дня Перемоги, підвищується ризик масованих обстрілів українських міст в ці дні. Тому закликаємо особливо уважно реагувати на сигнали повітряної тривоги, а також дотримуватись правил в разі запровадження комендантської години, - зазначають представники Центру протидії дезінформації при РНБО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?