Кремль підготував нову відповідь Лондону за дипломатичний бойкот
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль підготував нову відповідь Лондону за дипломатичний бойкот

Кремль підготував нову відповідь Лондону за дипломатичний бойкот
Джерело:  online.ua

Росія зажадала від Великої Британії скоротити британську дипломатичну місію в РФ ще на 50 осіб. Москва дала Лондону місяць на те, щоб британські дипломати покинули країну.

Про це повідомила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Москва жорстко відповіла Україні на висилку російських дипломатів

Захарова пояснила, що Британія вислала 23 російських дипломатів через скандал з отруєнням колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля в Солсбері. На цю дія послідувала негайна реакція Москви, яка також вислала з країни 23 британських дипломатів.

Нове рішення Кремля Захарова пояснила тим, що британська дипломатична місія в Росії на 50 осіб більше, ніж російська в Великої Британії. Тому, за словами представника МЗС РФ, і було запропоновано провести сумарний "дипломатичний розмін".

Слід зазначити, що Росія також висилає 59 дипломатів із 23 країн, які підтримали Лондон і видворили російських дипломатів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що до світового дипломатичного бойкоту Росії приєдналася Грузія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?