Кремль підняв гвинтокрили на тлі новин про смерть Кадирова — фото та відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Кремль підняв гвинтокрили на тлі новин про смерть Кадирова — фото та відео

Кремль підняв гвинтокрили на тлі новин про смерть Кадирова — фото та відео
Джерело:  online.ua

Вранці 17 вересня видання online.ua з посиланням на власні джерела першим у світі повідомило про смерть очільника Чечні Рамзана Кадирова. За декілька годин цю інформацію підтвердив чеченський правозахисник Абубакар Янгулбаєв. Попри те, що ані російська, ані чеченська влада цю звістку офіційно не коментували, до лікарні, де знаходився Кадиров останнім часом, злітаються гвинтокрили з боку Кремля та з'їжджаються іномарки чеченської еліти.

Джерело: росЗМІ

Смерть Кадирова: як реагує Кремль та влада Чечні

Хоча команда російського диктатора Володимира Путіна ігнорує повідомлення про смерть Кадирова та жодним чином не підтверджує та не спростовує їх, 17 вересня Кремль підняв свої вертольоти й направив їх до лікарні, де, ймовірно, лікувався глава Чечні.

Варто зазначити, що для руху вертольотів не стала перешкодою навіть безпілотна зона у центрі Москви.

З боку Кремля в бік Внуково один за іншим вилетіли два вертольоти, - йдеться в повідомленні.

Ба більше, туди масово з'їжджаються кортежі чеченської еліти. Про це пише проєкт ВЧК-ОГПУ, який також публікує фотодокази.

Автівки чеченської еліти біля лікарні, де знаходиться Кадиров (фото - t.me/vchkogpu)

Окрім того, зазначається, що біля Центральної клінічної лікарні Москви - дивна обстановка. Туди з'їжджаються "друзі" Кадирова на дорогих машинах: тільки за одну годину там помічені Майбах, Порш Кайен, чотири Гелендвагена, два BMW і так далі.

Автівки чеченської еліти біля лікарні, де знаходиться Кадиров (фото - t.me/vchkogpu)

У головну кремлівську лікарню один за одною заїжджають дорогі машини або з держномерами Чечні, або з номерами інших суб'єктів, але з жителями Чечні в салоні, - вказує проєкт.

Що цікаво, їх пропускають без жодних перевірок.

Що відомо про стан Кадирова

Нагадаємо, що  online.ua  з посиланням на власні джерела повідомляє, що Кадиров помер 16 вересня о 22:00 за московським часом.

Офіційних підтверджень смерті Кадирова поки немає.

15 вересня представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов підтвердив, що глава Чечні Рамзан Кадиров перебуває у важкому стані.

Дійсно, є інформація, що Кадиров перебуває у тяжкому стані та хвороби, які були — загострилися та стали причиною такого стану.

До цього низка ЗМІ повідомляла про те, що Кадиров має серйозні проблеми із нирками і потребує пересадки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?