Кадиров знаходиться у критичному стані — представник ГУР Юсов
Категорія
Політика
Дата публікації

Кадиров знаходиться у критичному стані — представник ГУР Юсов

Кадиров знаходиться у критичному стані — представник ГУР Юсов
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, скандальний глава Чечні Рамзан Кадиров дійсно перебуває у важкому стані. 

Джерело: Telegram Андрія Юсова

Що відомо про стан Кадирова  

Дійсно, є інформація, що Кадиров перебуває у тяжкому стані та хвороби, які були - загострилися та стали причиною такого стану, - зазначає Юсов.

У ЗМІ з'явилася інформація, що нібито Кадиров кілька днів перебуває в комі, а лікарі ніяк не можуть йому допомогти.

Що відомо про проблеми із здоров'ям в Кадирова 

Ще навесні німецьке видання Bild повідомляло, що у Кадирова серйозні проблеми із нирками.

Кадиров навіть привіз лікаря з ОАЕ, який спеціалізується саме на лікуванні нирок.

Вже восени стало відомо, що Кадиров проходить лікування діалізом. Окрім того, він начебто навіть потребує пересадки нирки.

Це дуже складна операція навіть для людей, які ведуть здоровий спосіб життя. Може статися відторгнення органу, потрібна імуносупресивна терапія, а на ній, як правило, не дуже довго живуть. Якщо вийде 10 років – це вже добре, - повідомляли співрозмовники журналістам видання.

За цей час Кадиров дуже змінився зовні. У нього розпухло обличчя, а на руках регулярно видніюються сліди від катетера.

У мережі припускали, що Кадиров навряд чи може пересуватися самостійно. Цим пояснюють те, що він раптово майже зник з інформаційного простору.

Коли Кадиров нарешті "засвітився" в інстаграмі, він заявив, що начебто не хоче довго жити. А невдовзі чутки про хворобу путінського посіпаки підігрів і його син, опублікувавши фото з Кадировим. Світлину він підписав: "хай береже Вас Всевишній, шановний Рамзан Ахматович".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?